Diverse leerlingen
gitaarles Breda


Welkom bij mijn gitaarschool in de Haagse Beemden te Breda!


Gratis proefles!


Altijd al gitaar willen leren spelen of juist jezelf verder willen ontwikkelen? Dit is al meer dan 25 jaar dé gitaarschool waar je het op de goede manier leert. Muziek is immers een mooie manier om jezelf te uiten waarbij je bezig bent met creëren. Misschien heb je de ambitie om ooit deel uit te maken van een band of wil je begeleid worden naar het conservatorium. Of juist niet en wil je gewoon lol hebben op je instrument en je favoriete nummers kunnen mee- of naspelen.


Kortom, zowel beginners als (ver)gevorderden, ongeacht je leeftijd, help ik op weg met les op maat, want tenslotte ontwikkelt iedereen zich in zijn eigen tempo. Hoe en wat daar allemaal bij komt kijken lees je onder het tabje ‘Lessen’.


Naast het voeren van een gezonde lespraktijk in de Haagse Beemden te Breda, nabij Prinsenbeek, geef ik workshops en doe ik aan bandcoaching waarbij mijn jarenlange podiumervaring goed van pas komt. Daarnaast verricht ik studiowerkzaamheden en componeer (en arrangeer) ik in opdracht. Ook ben ik nog werkzaam als freelancer. Inmiddels heb ik vier cd’s op mijn naam staan met eigen nummers en ben nog steeds nummers aan het schrijven.

ga naar de winkel

Diverse audio Paul