Workshops/bandcoaching

WORKSHOPS/BANDCOACHING

Los van de lessen is er de mogelijkheid tot het deelnemen aan workshops. Deze workshops vinden plaats bij de CB Muziekschool te Schijf met medewerking van drumschool Johan Boeren en de drumschool van Pierre Castelijn, waarbij bands worden geformeerd, rekening houdend met leeftijd en niveau van de deelnemers. 
Daarbij wordt gewerkt aan o.a. samenspel, samenzang, groove en stimulering van de eigen creativiteit.  Het is een unieke ervaring en leerzaam om met je instrument zelf op het podium te staan met je eigen band! Uiteindelijk is dat voor velen pas écht muziek maken. Leren spelen in een band is leren luisteren, aanvoelen, timen en inleven; kortom de interactie met de andere bandleden met behulp van versterkt geluid. 

Om het resultaat te kunnen laten horen wordt na een aantal workshops een openbaar eindoptreden geregeld waarbij de bands elk 3 tot 5 nummers zullen laten horen. Je hoeft niet noodzakelijkerwijs leerling van mijn praktijk te Breda of CB Muziekschool te zijn, maar heeft wel de voorkeur gezien de optimale ondersteuning die je dan al tijdens de lessen hebt ter voorbereiding op de repetities.
Bovenstaande is uiteraard afhankelijk van voldoende aanmeldingen om bands te formeren. Inschrijven kan via de site: www.cbmuziekschool.nl of via Paul Eerhart en Cees Boeren.

Voor zowel semiprofs als amateurs is er de optie voor bandcoaching van hun bands die hun (eigen) geluid willen optimaliseren of de eigen creativiteit willen stimuleren, bijvoorbeeld door eigen invulling te geven aan covers. Dit kan bestaan uit het geven van eenmalig advies of meerdere sessies, afhankelijk van de vraag. 
ga naar de winkel

Diverse audio Paul